Del siden

Vandreruter i Næsby Sogn

Oplev denne 10,1 km lange løkkesti fra Kongsgaarden og Næsby Storskov rundt. Generelt betragtet som en moderat udfordrende rute, tager den i gennemsnit 2 timer og 24 minutter at gennemføre. Denne sti er fantastisk til vandreture, løb og gåture, og det er usandsynligt, at du vil støde på mange andre mennesker, mens du udforsker. Stien er åben året rundt og er smuk at besøge når som helst.

Denne 5,1 km lange route. Generelt betragtet som en nem rute, tager det i gennemsnit 1 time og 18 minutter at gennemføre. Denne sti er fantastisk til fugleture, vandreture og løb, og man vil på turen opleve mange fasaner, rådyr og dådyr. Stien er åben året rundt, dog er Næsbyholm haven åben på bestemte tidspunkter.

Tjek denne 6,8 km lange sti nær Glumsø på Sjælland. Generelt betragtet som en nem rute, tager det i gennemsnit 1 time og 36 minutter at gennemføre. Dette er en populær sti til fuglekiggeri i den store skov. Stien er åben året rundt og er smuk at besøge når som helst. Hunde er velkomne, men skal være i snor.